Grafisch ontwerp & dtp

De Ontwerpzaak is in 1998 klein begonnen met opdrachten naast freelance werk in een ontwerpstudio van een kado-artikelengroothandel. Inmiddels uitgegroeid tot een degelijk adres voor grote en kleine ontwerp- en dtp-projecten voor korte of lange tijd.

Behalve van het starterspakket en de maandaanbieding zijn prijzen op deze website niet te vinden. Omdat iedere opdracht uiteindelijk maatwerk is, wordt alles eerst bekeken en besproken en volgt er in overleg een prijsafspraak per project. Afhankelijk van de werkzaamheden kan ook een uurtarief worden vastgesteld. Dit laatste is vooral afhankelijk van het werk en komt met name voor als er op locatie gewerkt dient te worden.

Gemaakte afspraken over prijs en levertijd worden te allen tijde nagekomen. De flexibele werktijden van De Ontwerpzaak en -indien nodig- een in 19 jaar opgebouwd netwerk van deskundige freelance dtp-ers, database publishing experts en script- en tekstschrijvers staan garant voor het bevredigend afronden van opdrachten.

Bij De Ontwerpzaak is een klus pas voltooid als de opdrachtgever tevreden is. Voor nieuwe opdrachtgevers geldt een kennismakingstarief. Voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie kun je mailen met De Ontwerpzaak, of het contactformulier gebruiken.